adidas iniki runner sort  XML
討論區首頁 » 澳遊站務問題
發表人 內容
jingjingmeimei


註冊時間: 06/10/2017 16:08:03
文章: 2
離線Adidas annoncerer en dråbe af en adidas iniki runner kvinder med 5 versioner. Dette dråbe præsenterer 5 farver med en silhuet, der hylder den gamle Adidas. Den vintage øvre kombinerer med Boost ydersål og en tyggegummi ydersål. Dropen vil indeholde Adidas Iniki Runner i pink, blå, mørkegrøn, sort og marineblå.

Adidas vinder på swoosh med hensyn til at dominere sneaker scene. En overflod af løbere, trænere og basketballsko har bidraget til udviklingen af ​​de tre striber. Et af mærkeets nyere silhuetter har nået hidtil usete niveauer af popularitet. adidas iniki runner sort er nemt en af ​​de hotteste sneakers på markedet i dag. I de seneste måneder har de været tilgængelige i en lang række farveveje.

Iniki tilbyder derefter total evolution ved hjælp af et skjult sok-pasform, OrthoLite® sokliner og adidas iniki runner boost mellemsål-enhed til det bedste i moderne pasform og komfort. Subtile detaljer som kobber-snoet snørebånd og gummi gummi værktøj fuldender det moderne klassiske design, skaber en autentisk enhed af det gamle og nye.

Adidas Originals udgiver adidas iniki runner mænd-silhuetten udført i et Navy-farveskema. Denne model har en fuldt åndbar tovejs strækmaske øvre accent med premium suede overlay. Andre elementer omfatter - den komfortable skjulte soklignende konstruktion, tekstil tungen med adidas branding, Iniki branding på sidepaneler, tonal snørebånd, rose guld metal aglets, trykt serrated 3-Stripes branding, OrthoLite indersiden, alt på toppen af komfortabel fuld Boost mellemsål og gummibuds ydersål.

http://www.skarpepriser.com/
 
討論區首頁 » 澳遊站務問題
前往:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team